måndag 5 augusti 2013

Våtdräkt och snorkling.....

.....när dottern fyllde 18 år (på midsommarafton)....önskade hon sej en våtdräkt...och eftersom hon har tagit dykcertifikat så tyckte vi att hon skulle få en sån ;)))

....här är hon på väg att börja snorkla.....bilderna är från juni, så det var ganska kallt i vattnet....därför tog hon på sej våtdräkten ;)))...

....här har hon börjat snorkla.....det bästa hon vet är att vara i vattnet och dyka bland sköldpaddor och exotiska fiskar.....och även snorkla förstås ;).....så vi åker snart till Marmaris och snorklar....men jag badar bara, haha....jag skulle aldrig ta på mej en snorkel, hihi.....jag vet förstås vad jag går miste om....ni som snorklar förstår säkert vad jag menar ;)).............

....följande bilder är tagna från "vår egen" strand som vi delar med några andra släktingar....botten på stranden är lite stenig så man måste vara försiktig om man "går" i......

.....här är det lite klippor också....

.....ibland har vi åkt motorbåt över till ön som ni ser på bilden.....där är det riktig sandstrand.....

.....augusti månen måste man ju också ha med på bild....till höger skymtar logen............

Igår och idag har vi haft väldigt varmt 25 grader.....och jag som inte har badat på hela sommaren hihi....få se om det blir....om inte annat så blir det i Turkiet ;)))

Hoppas ni har det bra i sommar Sverige!!!!

Må så gott!!!!

12 kommentarer:

 1. Låter spännande att snorkla.
  Här har vi värme som heter duga med, men inte har denna badkruka badat ännu.Och jag lär nog inte göra det heller :)
  Kramen vännen♥

  SvaraRadera
 2. Vilken fin present dottern fick! Gissar att hon blev helnöjd :) Verkar helkul att snorkla :) Jättefina foton!!

  Stöööörsta kraaaaamen aka

  SvaraRadera
 3. Vilken lyx att higt ocksåa en egen strand och ditt lilla torp verkar så fint.

  Du får ta och låna dotterns våtdräkt och ta dej ett dopp :-) fast nu är det inte så kallt så du kanske vågar ändå. Marmaris låter trevligt.

  Men vilken underbar sommar vi har här också.

  Kram Lissen

  SvaraRadera
 4. Tror att det är en häftig grej det där med snorkling, men jag skulle nog vara för feg, vet ju inte vad man stöter på för filurer där under ytan!;)
  Härligt med egen strand! Där på klipporna måste ni "hänga" mycket?! -men att du inte har badat...?! i med dig nu innan ni åker till turkiet;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Då är det dags att hoppa i vännen :O)
  KRAMIS Agneta

  SvaraRadera
 6. Tycker man om det så är det säkert jätte roligt att snorkla. Själv får jag lite panik och det kommer in vatten över allt, så jag gillar det inte. Men man missar ju en hel del vackert helt klart. Ha det gott. Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Här har det inte heller blivit mycket bad, bara ett enda dopp... =) Och då har det ju ändå varit en riktigt fin sommar så det är verkligen konstigt att det inte blivit av. Men sommaren är ju inte slut, så ännu har vi ju chansen =) Så härligt att ha en resa att se fram emot!
  Önskar dig en varm och solig augustidag!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 8. Härliga sommar!!!
  Tack för din gulliga kommentar.
  Ha det gott
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 9. Vilka vackra foton! Förr badade jag från tidig sommar fram till mitten av september, men sedan jag flyttade till Skåne har det blivit dåligt med bad. Vattnet är ju så himla kallt här i början av sommaren och när det sedan har blivit varmt så har algblomningen kommit!
  I sommar borde det ha blivit flera bad än vad det blivit, men det är som jag kommit ifrån det där med att åka och ta sig ett dopp! Kanske blivit lite lat?
  Kram
  M.E

  SvaraRadera
 10. Vare sig du vill eller inte så blir det många bad i Turkiet, tänker främst på hettan där i augusti/september;)
  Vi åker (på tumanhand!) 3/9 och det är NÄSTAN så jag gruvar mig för värmen som är då.
  Det får bli parasoll och många dopp i havet/poolen!!
  Kram♥

  SvaraRadera
 11. Härligt med Turkiet :) Ja det ser inte fel ut att snorkla och jag förstår att hon har våtdräkt i juni, huu så kallt. Härliga sommarbilder du bjuder på :) Kram Nina

  SvaraRadera
 12. Snorkla som är så fantastiskt:) Och härligt med en resa till Turkiet. Ha en fin dag! Kram Emma

  SvaraRadera