tisdag 13 september 2016

FLER SEMESTERBILDER...

Här kommer ett litet livstecken från mej igen...det blir långt mellan inläggen nu ;). Härlig strand med varmt vatten, man ville inte gå upp...och jag har väl nämnt att vi var till Alcudia ;).

Att bo så nära havet som vi gjorde är faktiskt att föredra när man kan åka buss till centrum (busshållplats utanför hotellet ) än att man får gå långt till bad...buss går fort att åka till centrum och billigt är det också ;))...vi låg vid poolen och gick ner och badade i havet...inte betalade vi för solsängar och parasoll på stranden heller...det var dyrt hörde vi...

...och vi var som sagt nöjd med utsikten från femte våningen...

...och några öl blev det också under veckan...och vet ni, jag har inte gått upp ett hekto ens ;))...

...morgonfika...vi hade morgonsol och det är att föredra än kvällssol om man vill sitta ute och njuta...tycker vi iaf ;)...

...mycket härliga växter...här i en bauta kruka...

...palm utanför hotellet...

...avslutar med en bild från en show i världsklass...tre rätters middag med bubbel och vin...det var den bästa show jag sett tror jag...röda mattan och allt, hihi...ser dock lagom obekväm ut här...man fick snabba sej att ställa sej med artisterna om man ville vara med på bild...och jag satte fart, haha...och så ser vi en som vinkar också,hihi....vi åkte 18.30 och kom tillbaka 01.30 så snacka om lång och underhållande show !! Värt vart ända öre...

Hoppas ni har det bra vänner !
Vi ses snar igen !
Kram !!

9 kommentarer:

  1. Hejsan,
    Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
    Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
    Åldersgräns 16 år.
    Mvh, Karin

    SvaraRadera
  2. Men oj så mysigt du har det, härligt med så nära till stranden. Jag som inte ens suttit i ett flygplan, ha det bra kraam

    SvaraRadera
  3. Ja, men det måste väl ha varit en fin vecka!
    Ni ser ut att njuta av livet, precis som det skall vara.
    Ha det fint!
    Kramis😊

    SvaraRadera
  4. Så härligt det ser ut. Vilken strand, där skulle till och med jag som är en badkruka vilja bada. Och frukost i solen på balkongen.
    Skönt att vi har det varmt fortfarande här hemma.

    Kram Agneta

    SvaraRadera
  5. Så himla vackert det ser ut och SKÖNT! Även om värmen fortsätter här så är det semester jag längtar efter...härligt att se alla fina bilder och stranden ja, underbar :)
    Önskar dig en glad fredag och skön helg!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  6. Härlig semester du haft. . . .men det har varit varmt här hemma oxå. . .20-25 grader i september. . . .helt otroligt. . . .det brukar ju det vara en höstmånad annars!!!
    Vilken kanonshow du varit på!!! :-)
    Härlig helg vännen!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej min vän :)
    Det är tätare mellan dina inlägg än mina... trots att du är på semester :)
    Så vackra bilder... njuter av varenda en!
    Stor kram till dig
    Ha en fin fredag och helg.
    Jessica

    SvaraRadera
  8. Underbart med stranden och det turkosa vattnet <3 Sista bilden gillar jag :) Kram och ha en fin lördag vännen.

    SvaraRadera
  9. Visst är det härligt med lite solsemester! Nu har vi laddat d-vitaminer för vintern också. Ni ser ut att ha haft det så mysigt! Trevlig kväll önskar jag dig!
    Kram, Ann

    SvaraRadera