tisdag 4 oktober 2016

HÖSTEN HAR KOMMIT...

Ja nu är hösten här...tänk vad sommaren gick fort, men hösten är fin med sin klara luft, härliga färger i naturen. Och inte minst, så får vi mysa till inomhus. Jag gillar hösten så den är välkommen ;).

...i växthuset sitter jag inte mer nu...där är det kyligt. Bilden är tagen för ett litet tag sedan, så rönnbären är utslängda för länge sedan...

...det mesta är bortplockat...men rosenskäran finns kvar där och tycks trivas och blommar fortfarande...men i maj flyttar jag ut sakerna igen ;))...och kanske förnyar jag lite där också, vem vet ;).

Båten är uppdragen och har gjort sitt för i år (det är inte vår båt ni ser)...

...hösthimlen är vacker...

...björklöven har blivit gula...och vi har lämnat torpet ;(. Tur iaf att vi kan vara där hela året om vi vill...men det brukar bara bli lite då och då , och vi vill gärna att vädret är bra då vi är där ;)...längtar ut just nu...det är mysigt att elda i vedspisen och ta promenader och bara vara...pelargonerna trivs väldigt bra där på vintern, hihi...då det är svalt inne. Men när vi har eldat så blir det såå varmt...

Helgen gick fort och en ny vecka har börjat...och snart är det helg igen !!...ja vänner, veckorna rullar på. Önskar er som kikar in en fin vecka !!

Kram Bia !

Ett citat till sist...Ibland finns lyckan där du är
och inte dit du tittar...

11 kommentarer:

  1. Lite sorgligt men visst är det också härligt med hösten. Kram Suss

    SvaraRadera
  2. Älskar hösten på alla sätt så jag njuter för fullt. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  3. Jag gillar hösten för då brukar jag ha lite semester i värmare trakter och så lite jobb där också. Men gillar den även hemma med mys inomhus.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  4. Älskar hösten!
    Det där lugnet som lägger sig överallt.
    Promenader i alla färger, det är vackert.

    Älskar sista bilden!
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  5. Underbara bilder, så vackert. Ditt växthus vill jag ha, en önskan som.är stor hos mej. Det är ju så mysigt. Ha det bra kramar

    SvaraRadera
  6. Ja egentligen skulle man ha den här stillheten året om som hösten ger :) Snart sätter julhetsen in ha ha! Härliga bilder du bjuder på och visst är det mysigt att vara inomhus när höststormarna viner utanför...
    Höstkram från Titti

    SvaraRadera
  7. Fina höstliga bilder du visar! En härlig tid tycker jag också.
    Mys och ha det gott!
    Kram G

    SvaraRadera
  8. Fina höstbilder!!!
    Skojade bara lite med dig i mitt bloggsvar.. . 😉
    Ha en härlig helg vännen
    Kram

    SvaraRadera
  9. Ja nu är hösten vacker och borde få vara just så här fin med alla färger ett par månader minst. Jag har stängt mitt älskade lusthus och satt in olivträden för vinterförvaring. Nu får man växla spår och aktiviteter.
    Ha en skön helg!
    Kram / RosMarie

    SvaraRadera
  10. Härliga bilder på höstigt landskap! Vackert också med rönnbär. Jag gillar din Mona-Lisa tavla där också, charmigt!

    Önskar dig en fortsatt fin helg!

    Kramar aka

    SvaraRadera
  11. Härliga bilder, ja nu är hösten här. Jag gillar också hösten med den höga och klara luften. Har inte plockat ur växthuset, men det är nog dax nu. Vilket underbart torp ni har, härligt att kunna åka dit då och då.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera