torsdag 1 december 2016

SNÖ ??.

Någon som saknar snön ??? Det gör jag i alla fall...en jul utan snö är "nästan"ingen jul...så här såg det ut kring den 12 nov. Förstod förstås att den fina snön skulle försvinna...det gör den alltid här uppe när den kommer så tidigt !!

...en övergiven parkbänk...

...så här såg det ut kring vårt torp...

...spår i snön...

...det var så fint i skog och mark...

...solen på väg ned...inga rådjur såg jag, det brukar vara många som stryker omkring...fast vi ser dem förstås mest på sommaren ;))...

...sen måste jag bara visa er julstrumporna som stolen i bloggrummet har fått på sej...nu slipper den frysa om benen, haha...kunde inte motstå dessa som jag hittade i en affär för 10 kr !...skulle ha köpt fler till köksstolarna !!...så typiskt mej att komma på det senare !!....

Solen skiner och snön fattas...vi har bara ett litet puder på marken. Kyligare ska det bli men tror bara det kommer att vara  tillfälligt. Nu har jag julpyntat klart och kommer  kanske bara att byta ut någon enstaka sak längre fram.
På lördag blir det julmarknad på Norra berget här i stan...brukar alltid vara mycket knallar och folk där då ;))....hoppas man inte fryser fötterna av sej bara...ska nog söka efter ett par raggsockor hihi...brukar finnas mycket hantverk på marknaden.

Ha en fin advents helg nu vänner !!
Kram bia !

15 kommentarer:

 1. Här i stan kan jag inte påstå att jag saknar snön. Det ställer bara till med besvär...
  Men otroligt vackra bilder du visar från dig. Där uppe får det gärna snöa! :)
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Vilka roliga strumpor till stolsbenen!
  Nu vill jag också ha snö, annars blir det en lite trist jul. Förra året hade vi ingen snö över julen och det var första året som det var så på länge. Hoppas att vi slipper det i år!
  Trevlig helg!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 3. Håller verkligen med, ingen snö ingen jul... Här hade vi också snö och den låg i flera dagar. Nu är det bara att hoppas att den kommer. Vi var på julmarknad i helgen, då var det kallt och blåsigt nästan lite snö i luften.
  Ha det bra!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Vi får väl hoppas ni får lite snö ni också nu för här nere hos mig i Östergötland har det kommit riktigt mycket i eftermiddag och allt är så pudervackert nu på buskar och träd. Det kändes riktigt ljust ute i kväll när hunden skulle rastas. Tänk vad lite snö kan göra för att lysa upp i mörker.
  Bra du tar hand om skrivbordsstolen så den inte fryser, genialt ! :)

  Ha det riktigt gott !
  Kram från Marie

  SvaraRadera
 5. Ja snön försvann i ett nafs...HALT och KALLT är det dock! Inge kul alls. Nåja du bjuder på fina och snöiga bilder och vi får hoppas på lite snöflingor till jul nu :)
  Söta strumpor till stolen också hi hi, vilken bra julklapp!!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Hej vännen,
  Vilka vackra snöbilder. Tittar in för att önska dig en mysig 2:a advent.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 7. Nej, jag saknar då inte snön! Som det är nu är det ju väldigt ombytligt väder och då kan man lika gärna vara utan snön även om jag kan tycka att nästan inget slår en gnistrande vinterdag med sol och lite lagom kallt, men den tide brukar ju komma först i februar. Det ser jag fram emot! Härliga snöbilder du visar med sol och allt!
  Ha en mysig adventshelg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 8. Här hade vi snökaos i början av november. . . men nu har allt regnat bort! Jag hoppas oxå att det kommer lite vitt till jul! Det lyser ju upp!
  Roliga strumpor din stol behöver iaf inte frysa!!! :-)
  Kram och Trevlig 2a Advent Vännen

  SvaraRadera
 9. Nog tror jag att det kommer snö! Hoppas bara att den kommer lite före jul så att den riktiga stämningen infinner sig! Ha en riktigt skön fredagskväll!
  Kram G

  SvaraRadera
 10. Lite puder har vi också, så fina bilder du tagit
  Raggsockar är det bästa kalla vinterkväll.
  Trevlig andra advent, kram

  SvaraRadera
 11. Tack för besöket, alltid lika kul. Mitt inlägg innan det du var inne på handlar om adventskalendrar. Kul om du vill kika in och berätta hur du haft det. Kramar

  SvaraRadera
 12. Snö!? Nja, vet inte det... Vackert, ja visst men... Kanske om det kommer i lagom mängd, får ligga kvar och temperaturen ligger högst 5 grader minus.
  Ha en finfin helg!
  Kram RosMarie

  SvaraRadera
 13. Fina bilder och visst är det fint med snö. Är ju jul snart.

  Tyvärr kunde jag inte besöka norra berget idag då jag jobbade. Fint där på marknaden

  Fina bilder.
  Stor kram.

  SvaraRadera
 14. Här har vi sådär lagom med snö, lite vitt som lyser upp. Hoppas nu det håller sig på minusstrecket resten av vintern... Kram Suss

  SvaraRadera
 15. Hihi det var ena söta tossisar du har på stolsbenen :) Charmigt! Och wow vilka vackra miljöbilder du tagit!

  Söndagskramar aka

  SvaraRadera