söndag 8 januari 2017

YOGA TIME..

Hej vänner !
Så här efter alla helger med mycket mat och dryck så kan det nog vara behövligt med lite träning av olika slag...jag ska ta tag i yogan igen, även raska promenader, både på band och utomhus.

Jag gillar min stund med yogan, man känner sig nöjd efteråt...tänder lite ljus och kanske även någon rökelse ibland ;)) Själv vill jag helst ha helt tyst...ingen musik eller annat som stör.

...jag har några böcker om yoga, så nu är det köpstopp på dom, hehe...här ser ni två som jag tycker är bra...

...och självklart har jag alla tre yoga böcker som Malin B. har skrivit...hon har även skrivit en om "hennes Mallorca " men den har jag inte...böckerna är bra och hon skriver inte bara om yoga. Några av er har kanske hennes böcker så ni vet vad jag menar ;)...

...utförliga och bra övningar finns i böckerna som jag köpt...

..."övningarna" finns både för nybörjare och erfarna...den här tex. är inte svår...

...den här brukar jag göra...inte svår heller (tycker jag iaf )...på sommaren brukar jag yoga utomhus på landet och det har blivit ett måste hos mej nu ;)...

...så här tänker dock inte jag sitta idag, hehe...för vi ska åka en sväng till landet och ta bort adventsstaken och stjärnan som vi haft i fönstren där under julen...de som vandrar runt där i dec. tycker det lyser så fint kring jul...och det är ju trevligt !

Hoppas er jul och nyår varit bra och precis som ni ville att det skulle vara ;)...jag avslutar med att önska er som tittar in en...
 GOD FORTSÄTTNING PÅ NYA ÅRET !!

Kram bia !

18 kommentarer:

 1. Ja nu åker julen bort här hemma, fastän det är nu det är fint mot snön.
  Skönt vi har mildare väder idag.

  GOD FORTSÄTTNING och kram

  SvaraRadera
 2. Duktig du är som yogar, det är nog bra för kroppen. Tack för din kommentar hos mig :) Jag tror jag är tillbaka i bloggvärlden sporadiskt, vi får se. Ha ett riktigt härligt nytt år!
  kram Tini

  SvaraRadera
 3. Härligt när man hittar sin grej,som du med yogan här! Själv har jag väl ingen särskild metod förutom Qi gong då och då och promenader förstås!
  Önskar dej också god fortsättning på nya året! Kram
  Lisa

  SvaraRadera

 4. Bra böcker som inspirerar.... :D)

  Kram på dig ♥

  SvaraRadera
 5. Underbart med yoga, skulle behöva lite mera sånt också mellan mina jympa och IW-pass, det finns ju yoga på Friskis, det gäller att prioritera det bara! Jag är ju borta så många kvällar eftersom jag jobbar natt, så ibland vill jag ju bara vara hemma! Kanske man ska börja yoga hemma? En på jobbet hade med sig Malin B sista bok om Mallorca för ett tag sedan, vilka bilder!!!
  SV: Ja, jag hoppas mina nya blommor piggade upp inför visningen. På toaletten har vi såna där doftpinnar som är nedstoppade i en flaska "luktagott" som jag hittade på Rituals i mellandagarna.
  Ha en fortsatt trevlig kväll, själv är jag på väg till jobbet!

  SvaraRadera
 6. Jag yogade förut men borde kanske ta upp det igen. Det är dax att röra sig så här efter jul.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 7. Så duktig du är som kommit igång med yoga. Har själv prövat det för länge sen men det var inte riktigt min "grej". Men många gillar det. Vad det än må vara för träning så är det alltid skönt att ha kommit igång efter all julmat. :)

  Önskar dig en ny härlig vecka !
  Kram från Marie

  SvaraRadera
 8. Här blir det promenader och mer grönt så här efter all julfrossa. Det känns skönt och jag är lite trött på allt ätande som ju så lätt blir rutin över alla helger. Nu blir det nya tag!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 9. Duktig du är. Vi har högtryck på simhallen nu efter alla helgerna, då det är många som tänker ta itu med sitt nya bättre liv. Får se vad jag själv hittar på.
  Ha det gott och kram på dig.

  SvaraRadera
 10. Älskar yoga...min matta är alltid fram ifall andan faller på. God fortsättning på dig med

  SvaraRadera
 11. Yoga verkar intressant och jag är sugen på att börja, men kommer aldrig till skott😉Och dom där övningarna🙊🙈men men.. det finns ju för nybörjare😄Ha de gott.. kramiz

  SvaraRadera
 12. Håller med, yoga är härligt för både kropp och själ. Men just nu blir det mest promenader för mej.
  Ha en trevlig dag!

  SvaraRadera
 13. Va duktig du är! Jag skulle också behöva lite yoga ;)

  SvaraRadera
 14. Mest promenader här..men yoga är verkligen härligt min man är flitigare än mig.
  Fina böcker du rekommenderar!
  Kram vännen🙏

  SvaraRadera
 15. Promenader o cykling gäller för mig. . . .har inte testat yoga än. . . man måste ju sitta still då. . .!!! ;-)
  Ha det så bra vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 16. Ok, jag får nog köpa EN bok och sen bara testa! Om man inte testat och bara kan lägga en halvtimme, vilken bok kan du då rekommendera??
  Känns som en fin och stillsam träning, jag är ingen gymmänniska alls :)
  Ha en fin dag!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 17. God morgon vännen <3 Jag har alldeles för många yoga böcker och borde inte skaffa fler *haha* Älskar att yoga, något jag absolut ska bli bättre på detta året. Kram och ha det fint <3

  SvaraRadera
 18. God fortsättning till dig också Bia! =)
  Kram Sofia

  SvaraRadera