torsdag 7 juni 2018

BLOGGPAUS !...

Hej go vänner !
Det är jag som är Bia!....och efter att ha bloggat sedan 2012 har jag nu beslutat att ta en bloggpaus. För hur länge vet jag inte...men i alla fall över sommaren.

Det har varit roligt att blogga och jag har fått så mycket respons, ni har varit såå trevliga och gett mej fina kommentarer. Men nu känns det inte lika  inspirerande längre...jag har tappat många läsare, får lite kommentarer och det känns som jag skriver och visar bilder för nästan ingen. Jag är ingen sådan person som har min blogg som en dagbok...(som en del av er ;)) jag vill inspirera, och bolla lite med det ena och det andra till er som läser och när jag då får lite läsare känns det meningslöst. Vad ska man ha en blogg till om ingen läser ??....det är min åsikt...vet att några av er inte håller med mig...men vi är olika ;)).
Antar också att boven i att jag tappat läsare är instagram. Jag gillar insta bättre och har ju även det så jag väljer insta ;)). Kanske gör jag även några av er besvikna...för jag vet ju att några gillar min blogg, hihi...men så får det bli framöver.

Kanske ses vi igen framöver men jag vill inte lova något...det beror ju kanske också på lite om någon överhuvudtaget saknar mig, hihi...hur som helst känns det skönt att bara ha instagram ;))
Ni som vill fortsätta följa med i mina yviga svängar kan kika in på mitt instagram, där jag heter..... bia_hag....

Ni är hjärtligt välkomna där....

Sist men inte minst vill jag önska er en riktigt trevlig och skön sommar !!

KRAM FRÅN BIA !

11 kommentarer:

 1. Tråkigt för oss som följer dig och för mig som gärna ville se mer från ditt torp! Men jag förstår ditt beslut och hoppas att du fortsätter till hösten igen. Jag gillar inte alls det mer statiska Instagram, bloggen blir mycket personligare tycker jag.

  Önskar dig en fin och alldeles lagom varm sommar!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. DEt är några år som vi har bloggat tillsammans kära Bia,jag startade oxå 2012..Åren går ,jag fortsätter som jag har gjort dom sista åren,lite då och då.Och vi syns ju på insta..Kram och trevlig sommar..

  SvaraRadera
 3. Önskar dej en skön sommar och hoppas återse dig till hösten!

  SvaraRadera
 4. Önskar dej en skön sommar och hoppas på återseende!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Klart du ska välja med hjärtat! Men trist...ja för en gammeldags bloggare som jag, som inte gillar det enorma flödet i insta! Men kom tillbaka när du vill, åtminstone jag finns kvar här som en gammal fossil i bloggvärlden ha ha! Men jag förstår dig så väl...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Kommer sakna dig här på bloggen men följer dig vidare på instagram vännen <3 Kraaaam och bra att du följer hjärtat <3

  SvaraRadera
 7. Önskar dig en skön sommar och hoppas att du känner för att återvända till bloggen igen. Kram Åse

  SvaraRadera
 8. Njut av pausen, kan verkligen behövas! Kram

  SvaraRadera
 9. Önskar dig en härlig sommar på torpet!
  Så kanske vi ses igen i höst!!! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 10. Hoppas du får en underbar sommar och ta hand om dig! :)

  SvaraRadera
 11. Hello, I went by to say hello, since I've been disconnected from everything for a long time. As always I love your work. That I still think that they are not chapucillas, but great works. A kiss.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera