torsdag 13 april 2017

GLAD PÅSK...

Jaa vänner, nu har påsken kommit...tycker nästan det är skrämmande så fort tiden går ! Men påsken är en trevlig tid tycker jag och idag visar jag lite påskpynt som vi har här hemma.

Den här bilden har säkert några av er redan sett på instagram ;)...en lite kaxig höna som sitter där på böckerna från loppis ;)...

...och en Häxa måste man ju ha i alla fall...och den här är jäkligt ful, hihi...men hon hänger med år efter år...

...och lite kycklingar med ägg...

...några små påskägg har jag hängt upp i en kvist...lite videkvistar med några fina bruna fjädrar har jag i vardagsrummet och ett litet arrangemang med penséer och lite dun på bron...mer pynt har jag inte...det får duga !

Idag skärtorsdag ska jag ut med ett tjejgäng...vi ska gå på Pinchos och äta...sen kanske det blir en fortsättning, men det vet jag inte ännu ;)...påskafton är vi bortbjudna men resten av påsken ska vi bara vara och ha det mysigt !!

Önskar er som tittar in en härlig PÅSK HELG !!

Kram från mej !!


11 kommentarer:

 1. Hoppas du får en rolig kväll!

  Glad påsk!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Ja men så härligt med alla dessa fula häxor och tuppar o hönor så fina! Ja idag är stora dagen för lille papsen,90 årsfest i eftermiddag.Jag o gubben min är värdpar,så bäst vi sköter oss nu!Påskafton kommer lillasyster med familj så då blir det fest igen,puh,orkar man? hahaha,kram på dig ♥

  SvaraRadera
 3. Fulsnygg påskhäxa! Vår påskkäring som vi hade när barnen var små är spårlöst borta efter någon flytt och än har jag inte hittat någon ny som jag vill ha. Det får väl gå ändå i år också!
  Glad påsk kära du!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 4. Härliga påskbilder! Jag antar att du hade en fin kväll med tjejerna. Här känns det mera som jul -snön har vräkt ner hela dagen och det är helvitt ute och KALLT! Ingen direkt vårkänsla, men hoppas att den kommer!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni hade det kul !!

  Jättefina påskbilder och häxan gillade jag lite extra hihi

  Stor Påskkram! Glad Påsk.

  SvaraRadera
 6. Vad många roliga och söta påskdetaljer hemma hos dig <3 Hoppas du får en fortsatt fin påskhelg vännen :) Kramen

  SvaraRadera
 7. Den kaxige tuppen på böckerna gillar jag och den hemska häxan!! Jag har inte så mycket pynt. Mycket försvann under flyttningen. Jag gillar påskpynt !!
  Tyvärr finner jag inte en fjäder här i Spanien:(Fortsatt trevlig Påsk!!

  SvaraRadera
 8. Önskar dig en fin fortsättning på påsken.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 9. Så fina påsksaker och den häxan har landat i min buske i trädgården... hihi.
  Ha det bra!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 10. Tack, och jag hoppas att du haft en skön påsk! Vädret har ju inte varit så där som man skulle önska men här skiner solen nu.

  Kram Agneta

  SvaraRadera