torsdag 31 augusti 2017

SEMESTER...

Äntligen kommer ett nytt inlägg från mej...har haft fullt upp sedan vi kom hem från Kreta. Visar några få bilder som jag tagit från vårt hotell och den lilla stranden nedanför hotellet. Tog inte så mycket bilder i år...de flesta bilderna tog jag med mobilen och instagram !! Men ni får hålla till godo med dessa ;))....solnedgången var såå vacker på kvällarna. På instagram har jag de finaste, men den här tog jag från vår balkong en kväll.

Vi vandrade kring stranden ett par ggr...första dagen fick vi bada där och det var jättehärligt. Vi var ner senare också, men då var det röd flagg så vi höll till på Hotellets fina pool istället. Jag tog några bilder från stranden där vi låg också men glömde lägga in bilderna på detta inlägg...det fanns en bar här också där man kunde äta mackor och frukt, och dricka vin, öl och annan dryck och det ingick också naturligtvis ;)...

...här ser ni en snutt av poolen, här var det poolgympa. Jag var med en gång, hihi...

...en bild till från stranden där vi promenerade...det var inte något hotellområde med en massa hotell och barer på stranden....vi bodde med all inclusive så allt fanns på hotellet. Det var en mil in till Rethymnon som vi också besökte. Jag hade bara mobilen med mej då tyvärr....

...en bild tagen från poolområdet...hotellet låg högt med jättefin utsikt...blev lite kort tagna tyvärr med kameran. Så går det då man prioriterar instagram. 

Poolen på kvällen då alla var på hotellet eller barerna eller restaurangen på hotellet . Det ser kanske litet ut, men det var en fin pool och barnpool fanns också ( men den syns inte). Man fick äta och dricka hur mycket man ville, och tänk jag har inte gått upp ett hekto !!!

...solnedgång från hotellbaren...den var naturligtvis mycket finare i verkligheten och bilden blev lite suddig. Vi är i alla fall nöjd med semestern. Hotellet var bra och maten likaså. Vi träffade ett par som vi umgicks med hela veckan. Och även en hel familj med barn och barnbarn från vår stad, så vi hade mycket roligt ;))...men nu tar jag nya tag efter en bra resa och fokuserar på hösten med allt vad det innebär....inredning vänner !!....ska bli så kul att ändra om i hemmet med gardiner och kuddar osv....spännande !

Hoppas ni får en härlig helg !...värmen tycks ju komma tillbaka ett tag, härligt !!

Kram Bia !

4 kommentarer:

 1. Har sett dina härliga bilder på insta. Just nu är det rena hösten hos oss efter flera sommardagar med riktig värme. Jag har mitt härliga kvar...Santorini om några veckor!
  Ha det skönt där hemma.
  Kram RosMarie

  SvaraRadera
 2. Skönt med miljöombyte och att inte behöva lyfta ett finger! Men inte går det upp mot ditt torp... tycker jag!

  Ha en fin september. Den kan bli underbar!!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Åh så fina bilder! Rethymnon är fint!

  Tack, ha en fin helg du med! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack så mkt! Så mysigt med alla gratismaterial som hösten bjuder oss på <3

  kram!

  SvaraRadera