måndag 18 december 2017

LJUS I VÅRT HUS...

Hej, hur har ni det i julstöket ?
Här är det ganska lugna puckar...det blir en stillsam jul hos oss i år ;)...så ingen stress här ;)).Lite jul i köksfönstret. Julgardiner, julstjärna och adventsstaken kommer från Rusta.

Lite jul i stora fönstret i vardagsrummet...julstjärnan från Rusta är ny för i år. Eftersom fönstret reflekterar lamporna ser det lite konstigt ut, men den lyser fint i verkligheten ;)) Även den stora ljusstaken kommer från Rusta...har ni förstått att favo butiken heter RUSTA, haha....finns mycket fint där och till bra pris !!

Matbordet har vi ärvt och jag gillar det...inte så stort men det passar hos oss ;)) Glas från loppis...krukan har jag målat och i den står en julstjärna (som ni inte skulle se det, hehe ) Men hur kan en blomsteraffär sätta sina julstjärnor vid ingången i butiken, när de inte tål drag och kyla ??!...jag frågade dom, men dom slingrade sig förstås när jag frågade...tycker inte den ser så jätte fin ut...men jag har kvittot kvar, hihi...jag kanske är för noga men den har tappat några blad...

En lite mindre ljusstake står vid det andra fönstret i rummet...

Fejkljuset är tänt men jag glömde tända värmeljuset i mitten...det blir så fint och frostigt sken av den...

Bollslingan i guldfärg gillar jag...tycker det är bättre med ljusslingor som går på ström...men har flera små som lyser med batterier...har laddat upp så jag har ett lager, hehe...

På vardagsrumsbordet står en bricka som jag målat vit och där har jag gjort ett litet stilleben med saker i vitt och en ljusslinga...vardagsrummet går just i vitt, grått och grönt i jul ;))

...och i trappan ner till källarvåningen lyser en julklappslampa upp...man ser bra när man går ner, hihi...kommer från Ikea !

Det var allt för den här gången !
Hoppas er julvecka blir bra och stressa lagom vänner !...vi har i alla fall vitt ute och lagom kallt...så vi får en vit jul här hos oss.

Kram Bia

6 kommentarer:

 1. Det går inte att ha för många ljus och ljuspunkter den här tiden. Så många fina ljus du har och det blir ett mysigt ljus av alla slingor och ljus.
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Lika lugnt här. Vi träffas hos dotter Lisa i år, har knytis som vanligt och på min lista står sillar, rödbetssallad och kola. Inte så betungande direkt! Vi har skalat av rejält i år men eftersom vi är fem hushåll så blir det minsann tillräckligt ändå.

  Så fint med alla ljus och stjärnor hos dig. Likaså här, det är ju nu vi behöver dem som bäst.

  Må gott.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Så vackert med upplysta fönster och fina stakar! Nu betyder ljuset så mycket.
  God Jul! Nadolig Llawen!

  SvaraRadera
 4. Så härlig julstämning hos dig. Kul med det där ljuspaketet. Ja nu får man trösta sig med att det vänder men mörkret får motas bort än ett tag med diverse ljuspunkter, så är det.
  Ha en skön julhelg!
  Kram RosMarie

  SvaraRadera
 5. Tittar in och önskar dig en underbar jul!
  Stor Kram

  SvaraRadera
 6. Jättefint med alla ljus, Rusta har mycket bra grejor!
  Jag ska ju jobba i jul, men ska först ha julmiddag hos oss...så lite pyssel är det. God Jul med julkramar, härifrån stan, där det inte är nån snö tyvärr...lite vitt hade lyst upp!

  SvaraRadera