onsdag 26 juli 2017

NORRFÄLLSVIKEN, HÖGA KUSTEN...

Vi gjorde en liten "road trip" i går....så idag visar jag lite bilder från Höga kusten ;). Det är väldigt fin där uppe och en lagom lång trip från oss. Men eftersom jag fotade med både mobil och kamera, så blev det lite virrigt och jag tog mest bilder på fiske stugorna...men på instagram får ni (som kan se insta) se lite mer av utsikt osv....

...rätt som det var när vi stod och kikade på stugorna så dök denna segelbåt upp ljudlöst ur intet ;))...tyvärr blev det inte så bra bild...

...och här kan man ju också sitta och mysa...där fiskenäten skall torka ;))...men jag tvivlar på att de används nu för tiden...här hängdes det nog upp nät  förr i tiden...men fiskebåtar går ut fortfarande och på restaurangen serverar de egen fångad fisk ;))...

...visst är det fint ?...skulle inte ha något emot att bo här på somrarna. Det är mycket folk som campar här och de har olika evenemang på kvällar och dagar. När vi var här så var det räkfrossa på kvällen...men då hade vi åkt ;))

...ett litet kapell fanns det också...vi har varit här några ggr så det var inte första ggn för oss....men det är lika roligt varje gång att besöka Höga kusten ;)...

...stugorna ligger tätt !...

...mycket blomster här o var...

...ser ni båten med en blomma i...mysiga stugor som ligger alldeles vid vattnet, kan det bli mer somrigt ?...ja det var bara några bilder ni fick se...Höga kusten bron har jag visat på instagram och den är mäktig !....har lite mer bilder att visa på instagram...så håll utkik !

Idag har vi kring 20 grader i skuggan och halvklart men bara det inte är kyligt så gör det inte mej något om solen inte skiner ;))...hoppas ni har det bra vänner med eller utan semester !

Kram Bia !

8 kommentarer:

 1. Vi passerade Höga kusten i förra veckan både på väg upp och hem från Skellefteå.
  Det är vackert där!
  På vägen hem var det en olycka på Höga kusten-bron så vi fick ta en omväg över Ådalen och då hittade vi ett veteranbilsmuséum som vi stannade till på. Det var kul att se och dit hade vi ju inte kommit om inte bron varit avstängd. Så kan det gå!
  Ha en fin dag!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig roadtrip! Höga kusten är ju jättevacker! Naturen där är så magisk. Fina bilder!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder från er roadtrip. Har varit vid Höga kusten och där är så vackert. Har hört att det finns en guidad tur med båt där man kan se grottsystem. Skulle vara jättekul och nån gång ska det bli av.
  Allt gott
  /Anett

  SvaraRadera
 4. Härlig roadtrip ni gjorde. . . .där skulle det inte vara så dumt att bo på sommaren!
  Här har vi omring 20 - 22 grader o soligt varje dag. . . så jag klagar inte!
  Önskar dig en fin helg!
  Kramis

  SvaraRadera
 5. Så mysigt och så fina alla dessa små stugor är, kul med en så fin utflykt.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 6. Ser så mysigt ut med alla stugor, och jag tänker osökt på surströmming när jag hör höga kusten...mums med surströmming!!!

  SvaraRadera
 7. Vilken otroligt mysig plats :) Ser ut som du haft det härligt.
  Tack för du delar med dig <3 Kram vännen

  SvaraRadera
 8. Woooo,så mysigt ....❤️
  /Kram pårej!

  SvaraRadera