måndag 25 september 2017

LITE AV VARJE...

Hej !
Det blev ett längre uppehåll från bloggen den här ggn. Men jag finns desto mer på instagram, hihi... (bia_hag ). Idag får ni se lite repriser. Den här kökshyllan har ni sett många ggr, men jag gillar den och ändrar stilleben på den lite då o då ;)). 

Brickan är från loppis. Kannan från loppis och den lilla cigarettbehållaren ärvd. Vasen är relativt ny.

Vågen hittade jag på en loppis vid Höga kusten i somras (har visat den på instagram). Gillar den mycket. Fatet som skall vara på den fattades, men jag satte dit ett gammalt loppat fat (ekeby). De gamla burkarna är ärvda.

Gammal ärvd radio. Blomman är en citronfikus. Gillar stammen på den ;). Krukan är från loppis....har målat den vit. Förut var den i brun lasyr (70-tal). Jag tycker den blev fin i vitt ;))

Gammal ärvd byrå. Både gamla och nya saker finns på den. Duken gillar jag mycket och den hittade jag på en loppis ;). Spegeln har jag också köpt på loppis. Passar bra till byrån.

Favorithörnet i vardagsrummet .Väggbonaden är ny, har två stycken (olika) Stege från Åhlen´s (finns inte längre). Glob från loppis. Lampan kommer från pappa (hittade den i källaren när vi flyttade åt mina föräldrar). Horn ärvt.

Liten hylla som jag målat i vitt (den var brun förut, men är ganska ny). Fat ganska nytt likaså ljusstaken som kommer från samma affär som tyvärr är nedlagd nu. Siffran två från loppis.
 Det blev ett inlägg den här gången också...men jag skulle vilja fråga er som tittar in till mej om ni har några idéer om min blogg. Vad ni vill se mer av eller något nytt jag kan skriva om.

Har funderingar på att ändra totalt i bloggen och skriva om YOGA eller HÄLSA  av något slag ? Vad tycker ni....känns lite förlegat att skriva om samma saker efter fem år som bloggare ;).

Men inredning ligger mej förstås varmt om hjärtat !

Jaa, vi får se vad som händer....kanske ingenting, haha....

Ha en fin vecka !
Bia !

8 kommentarer:

 1. Så många fina fynd du har samlat och hyllor kan man inte ha för många av, i alla fall de mindre hyllorna.
  Härligt med gamla loppissaker och en del har ju historia också, lite nostalgi.
  Ja, inriktningen på bloggen väljer man ju själv - varav hjärtat är fullt skriver man kanske om. De är bara DU som bestämmer innehållet. Så vi får se vad det blir då.

  Ha en fortsatt skön kväll!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Du har verkligen många fina saker! Just en sån jordglob letar min ena dotter efter på varje loppis!
  Jag tycker du kan blanda lite av varje av det som intresserar dig. Inte har du en blogg bara för oss? Fortsätt att visa ditt fina torp, det gillar jag!

  Ha en fortsatt fin vecka.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Vi sålde vår jordglob när vi flyttade till vår nya lägenhet, kan ångra det lite...men vi har ingen plats för den!
  Bloggen är din, du skriver vad du vill i den :-)
  Kram och ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 4. Fina saker du fyndat lite här och där! Jag gillar ju också gamla saker och dina burkar är så charmiga.
  Jadu, nog kan det bli lite tjatigt om man skriver om samma saker jämt, men det tycker jag inte att du gör alls. Jag tror nog att det är något man själv tycker bara för att man ser sina saker hela tiden, för alla andra är det ju nytt!
  Men det är klart, du ska ju blogga om det du tycker om och varför inte en mix av yoga, hälsa, inredning? Lite lagom av allt blir nog bra!
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 5. Kul med loppade saker. . . inte ofta man ser en jordglob nu för tiden. . . när jag var liten hade vi en. . . men den är sedan länge borta!
  Du o jag har samma intresse. . . . loppisar o inredning!
  Ha en fortsatt fin onsdag!
  Kramis

  SvaraRadera
 6. Kul att se så mycket gamla fina saker, blandade med lite nytt. Du får blogga om vad du vill, blanda gärna som du gör med dina saker, men jag ser ju gärna att du visar lite inredning också.
  Ha en fin kväll.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 7. Du har så många fina saker, kul att se. Jag tycker att man kan skriva om lite av varje, man skriver om det man tycker just nu... gillar det mesta och kul att blanda.
  Fortsätt med din fina blogg, tycker jag.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 8. Många fina saker och du har verkligen öga för fynd. Ha nu en härlig start på veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera