fredag 4 maj 2018

MER GAMLA TING...

Hej på er !
Tiden går fort (när man har roligt sägs det ) och nu går vi med stora steg mot sommaren !!....kan ni fatta ! Våren kom hastigt till oss, så vi får njuta av den i maj....sen hoppas vi ju att det blir varmt och soligt hela sommaren, haha...vi får se ! Idag får ni se mer gamla ting som det finns mycket av hos oss...mycket för att vi ärvt gamla saker, sen har jag köpt mycket på loppisar också. Vi har en blandad stil , kan man säga.

Jag gillar gamla kannor och har en massa, hehe...

Ärvd gammal kanna och krus...kannan är en favorit. Tänk den med syrener i ;)).....

De här porslinsburkarna är från loppis...

Och den här gamla härligt patinerade vågen har jag köpt på en loppis som tyvärr slagit igen nu ;(...den ligger ute på mitt instagram också....så den har ni kanske redan sett...sakerna i bakgrunden är både ärvda och köpta på loppis.

Blandad kompott på köksbordet. Jag gillar de lantliga stilen så jag försöker att få det lite lantligt med enkla medel. Brickan och stolarna är ärvda....ljusstakarna som sitter ihop är faktiskt alldeles nyköpt och passar ihop med de andra rustika stakarna ;). Brickan är ärvd. Duk från loppis. Bord från loppis som jag målat två ggr och sedan slipat bort färgerna...fast jag hade bordet vitt en tid och sedan grått. Den bruna färgen är original.
Nu ska det dock snart bli mer somrigt här...nya gardiner och lite mer färg på sakerna på bordet. Här förnyas det stup i ett, hehe...

Såg att vi ska få sol och varmt i helgen och även några dagar till veckan....så ut och njut nu vänner !
Vi skall ut och äta i morgon kväll och sen ska vi på Hotell Södra berget i Sundsvall och se gruppen Smokie (living next door to Alice) spela. Ska bli jättekul, jag gillar nämligen dem och kommer ihåg dem från 70-80-talet.

Trevlig helg !

8 kommentarer:

  1. Så underbart att fynda gamla ting. Ska börja titta lite mer på loppisar... Rätt dålig på det själv, men vet att det går att hitta saker där.

    Ha en fin helg nu!

    SvaraRadera
  2. Du har så otroligt många fina gamla grejor! Jag är också förtjust i kannor och tillbringare. Idag är det gårdsloppis i vår fina gamla stadsdel Elsborg. Otroligt roligt att komma innanför staketen också... men jag kan inte gå med mitt allt dummare knä, snyft! Hoppas Smokie levererade!

    Önskar dig en härlig helg!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Härliga gamla prylar. . . jag älskar loppisar som du! Nu när vi går mot vår o sommar öppnar de flesta loppisar igen. . . det ser jag verkligen fram emot!!! :-)
    Ha en fin helg!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Oj, så många fina saker du har, håller med om att det är snyggt. Hoppas att ni hade kul i går kväll, både med musik och mat. Allt blir mycket lättare när det är sol och varmt... har hjälpt sonen på gården idag.
    Ha en bra vecka!
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  5. Så många gamla fina saker du har! Jättefint och jag tycker nånstans att de hör till sommaren också.
    Sommar har vi haft här hela helgen! Vilket underbart väder det blev och det grönskar blixtsnabbt nu! Helt underbart är det! Hoppas att du också fick känna på lite värme och sol!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  6. Underbart väder ute <3 Hoppas du får njuta av lite långledigt. Ska ni vara i torpet tro?
    Kram vännen och ta hand om dig :)
    Superfina små burkar att ha saker i, har sett sådana på loppisar men inte köt dom, ångrar mig lite ;)

    SvaraRadera
  7. Du har så mycket fint! Alltid roligt att se!
    Härligt att våren nått dej också!
    Önskar dej en riktigt fin helg!

    SvaraRadera
  8. Hello, I went by to say hello, since I've been disconnected from everything for a long time. As always I love your work. That I still think that they are not chapucillas, but great works. A kiss.
    หนังออนไลน์

    SvaraRadera