onsdag 8 mars 2017

NÅGRA SAKER FRÅN LOPPIS...

Ibland kan man ha tur och hitta saker på loppis som man blir väldigt nöjd med, eller hur ?....den här tavlan i canvas tycker jag blev ganska bra på väggen i bloggrummet.

Den här saken (kanske är det en gardin) betalade jag 25 kr för. Det är ju poppis med makramé nu som man hänger upp på väggen...inte är det makramé men den påminner lite om det iaf...den är för kort att hänga upp som gardin så jag trädde upp den på en bambupinne och hängde upp den på väggen...kanske sätter jag upp den i badrummet ,( där är fönstret lite kortare) som gardin senare när jag lessnat på detta ;)).

Så har jag hittat två vinglas i rosa och lila...här har jag använt dem som ljuslyktor....går det med ;)...brickan kommer också från loppis.

Några dagar efter att jag köpt glasen gick jag tillbaka till samma loppis och hittade den här ljusstaken i glas som passar jättebra tillsammans med glaset, blev supernöjd ;)

Och den här vasen i trä köpte jag för måånga år sedan, lessnade på den och hade den i min egen loppis, men tog in den igen och köpte ett blad på Åhléns och satte i...och det blev jag riktigt nöjd med ;)

Vägguret, lampfoten och korgstolen har jag också hittat på loppisar...lampfoten är lite missfärgad efter alla år, men den kan man ju spraymåla om man vill....så ibland blir man riktigt nöjd med saker som man kommer hem dragandes med ;)....men nu får jag antingen sluta köpa på loppisar eller så får jag byta ut (eller slänga) saker om jag köper mer....säljer förstås i min egen loppis på vår och höst, men allt får jag naturligtvis inte sålt ! Bilden är från dotterns rum på torpet...nallen är min som jag hade när jag var liten ;)...

Hoppas ni har det bra med era bloggar...men visst har det blivit avslaget i bloggvärlden !
Sköt om er !
Bia !

8 kommentarer:

 1. Du gör då alltid så fina fynd på loppis! Imponerad! Kanske är det jag som är kräsen hi hi...
  Håller med, fler o fler favoritbloggar lägger ner, ALLA är ju på insta istället MEN jag läser då och då att flera vill tillbaka till sina gamla bloggar igen. Gillar man att fota och skriva (som jag!) så känns insta inte kul alls, men visst finns det mängder av inspiration där!!
  Näe jag bloggar på som en gammeldags fossil ha ha!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Fint med loppissaker! Det blir ett mer personligt hem och man kan lätt byta ut när man tröttnat på sakerna. Jag köper inte så mycket på loppis numer, men om jag köper så är det något som jag verkligen gillar.
  Ha en fin dag!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig Nalletavla på första bilden. . . .är det oxå ett loppisfynd? Visst är det kul med loppisar. . . helst när man gör fina fynd!!! Jag ser fram emot våren då många loppisar slår upp sina portar igen!!! :-)
  Ha en fin torsdag!
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Ja visst är skogen vacker! Och rogivande <3

  Fina loppisfynd!! Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Ojojo så mycket fint du hittat!
  Javisst är det så,avslaget här i bloggvärlden , tror att det är många som gått över till Instagram, det är ju så mycket enklare och snabbare. Själv har jag svårt att hinna med bloggen och ofta,ofta krånglar det, med att föra över bilder eller när jag ska publicera.

  Önskar dig en skön helg
  Kramar Anncathrine

  SvaraRadera
 6. Gillar att se dina loppisfynd!
  Så häftiga vinglas!
  Visste inte att makrame är populärt igen. Alltid lär man sig något nytt!
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 7. Så roligt att få se dina fina fynd Bia!!Gillar Canvas tavlan jätte mycket och den rosa ljusstaken. Trevlig Söndag 🤗

  SvaraRadera
 8. Så roligt att få se dina fina fynd Bia!!Gillar Canvas tavlan jätte mycket och den rosa ljusstaken. Trevlig Söndag 🤗

  SvaraRadera