lördag 3 februari 2018

FÖDELSEDAG OCH OUTFIT...

Hej !
Blir ett kort inlägg idag. Den 28:e januari firade vi i vår lilla familj min födelsedag (inte jämn) på en Italiensk restaurang i stan. Mat och lite gott att dricka. Ett stilla men trevligt firande med mina två närmaste och käraste ;))...gillar inte att vara med på bild men dagen till ära får ni se en bild (som inte blev särskilt bra heller ) av mig.

...men jag kände mig i alla fall som en prinsessa, för några timmar, hihi...

...och från det ena till det andra. Har varit på rea och köpt en massa onödigt (förstås)....men när kläder börjar kosta som en månadstidning och dessutom är snygga, då är det svårt att så emot....alltid kan man använda det någon gång, hihi...tror jag gav 30 kr för den här somriga och tunna kavajen i polyester. Snygg till jeans, finare byxor eller kjol. Året om kan man ha den. Enkel och utan knappar...matcha med olika smycken !!

...och den här glittriga kjolen med paljetter köpte jag också på rea till kommande bruk....tex. nyårsafton...fin med en enkel enfärgad top till...har ett cremefärgat lite tjockare linne som skulle vara fint till och kanske kavajen ovan över linnet ;))...vi får se vad jag sätter ihop...har lite mer rea kläder som jag visar i ett senare inlägg och då vardags outfits ;)).

Det var allt för den här gången vänner !!
Ikväll kör Mello igång igen !....ni missar väl inte det ?
Inte jag i alla fall ;)....

Må så gott !

13 kommentarer:

  1. Grattis då, och vilka reafynd du gjort. Jättesnygg kavaj. Bilden på dig är väl jättefin. Ha en härlig mellokväll/ Pia

    SvaraRadera
  2. Grattis till dig Bia! Kul när man kan fynda lite på rean, det brukar vara svårt tycker jag, men du har ju lyckats bra.
    Visst är du fin på bilden, så trevligt med ett restaurangbesök på födelsedagen!
    Ha en fin kväll!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  3. Bättre sent än aldrig så jag säger Stort Grattis! Kramiz

    SvaraRadera
  4. Grattis lite i efterskott!
    Vi firade min man dagen efter ditt firande. Middag hemma med barn och barnbarn.
    Kul att se dina klädfynd.

    Kram Agneta

    SvaraRadera
  5. Så härligt med restaurang och så fin du är på bilden! GRATTIS i efterskott! Så kul att bli lite uppvaktad och att få vara prinsessa för en dag!
    Nej, någon Mello blir det inte här, är inte ett dugg instresserad faktiskt!
    Ha en fortsatt skön helg!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  6. Ett försenat grattis på födelsedagen, tycker bilden ser väldigt bra ut. Vov, så snygg kavaj, perfekt med rea man kan verkligen fynda.
    Här blir det inget Mello, vet inte varför men har aldrig kollat.
    Ha en bra dag!
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  7. Kul att se bloggerskan live och grattis igen! Vilka fynd du gjort på rean, gillar också halsbandet... från 60-talet? Har ett liknande i svart och rött. Undrar var det är?
    Ingen Mello för mig, däremot ett roligt 50-åreskalas!

    Glad söndag!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  8. Stort grattis i efterskott!
    Bara några dagar efter mej. Kul att det är någon annan än jag som gillar att fira födelsedag!
    Fina fynd!

    SvaraRadera
  9. Haha, klart du ska fynda vännen <3 Jag kommer få det svårt i sommar att motivera mig själv när det finns så mycket fint på loppisar. Men ska försöka ;) Underbart fina saker hos dig. Kramen

    SvaraRadera
  10. Grattis i efterskott vännen <3 Hur kunde jag missa att du fyllt år? Eller var jag så duktig tro att jag skrev grattis då *haha* Minns inte men en massa grattis kramar kommer här <3

    SvaraRadera
  11. Stort Grattis i efterskott!!! Själv fyllde jag år dagen efter dig. . .o var ute med min familj och åt & drack gott!:-)
    Kul att vi båda är Vattumän!!! :-)
    Ha en fin dag!
    Kramis

    SvaraRadera
  12. GRATTIS lite i efterskott! Fin bild på dig också :)
    Fina fynd också, jag hade ingen tur på rean i år...allt jag hittade var i st 36!!
    Nåja ha en skön lördag och sköt om dig!
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  13. Fin bild både på dig och dina kläder och inredning. Snygg kavaj och väskan jag såg på insta är verkligen snygg. Har inte köpt något på rean i år. Beror väl på att jag inte haft tid att åka till stan, eller snarare lust kanske.
    Ha en skön helg!
    Kram RosMarie

    SvaraRadera