fredag 2 mars 2018

BILDER FRÅN TORPET...

Idag visar jag bilder från torpet och bilder därifrån har ni säkert sett förut...många gånger, hihi...älskar när solen skiner in så fridfullt i köket. Vi eldar i vedspisen men har även en modern spis där vi lagar maten...

...och på torpet har vi varit idag och ätit lunch...sen tog vi en promenad i kylan, men solen sken så det var en härlig promenad.

...bild från vardagsrummet där, bordet är ärvt stolar och lampa kommer från loppis. Hyllan i drivved med loppisprylar på har jag själv påtat ihop ;). Den gillar jag mycket !

...här står jag i köket och tar en bild mot vardagsrummet. Vintersolen skiner in så fint ;)...

Sovrummen ligger på övervåningen. Här är dotterns rum som vi även använder som gästrum. Sängarna har jag hittat på loppis även sängbordet som passar bra till. Virkade överkast. Ett har min moster gjort ;)). Även den virkade gardinkappan. Jag gillar virkade dukar, sängöverkast, mattor och gardinkappor...helst på ett torp där sånt passar bra. Hemma i stan har jag däremot bara dukar och ett överkast i virkat.

Och som ni ser så måste vi skotta oss fram från skoterspåret. Nu ska det komma mer snö i helgen så nu kommer det förmodligen att snöa igen...men som tur är har vi en bekant som bor nära oss där och ska köra skoter över gården så vi kan gå i spåret, för nu vill jag snart vara där över någon helg när vädret är bra...det är såå mysigt då, vi tänder brasa i spisen och myser till. Är utomhus mycket och går promenader ;))

Nu ser vi framemot våren...och den kommer när den kommer ;))
Ha det gott vänner ! 

11 kommentarer:

  1. Åh, om jag hade ditt torp skulle jag bo där för alltid!

    Trevlig helg!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Så himla mysigt i erat torp :) Det är i alla fall väldigt vackert ute även om det är lite väl kallt *haha* Men som du så klokt sa vännen så njuter vi av det som är <3 Kramen

    SvaraRadera
  3. Så mysigt du har det på ditt torp och så mycket snö ni har! Förstår att du längtar efter att vara där.Längtar till mitt också och en snöfri trädgård så man kan börja klippa buskar och annat.
    Önskar dej en fortsatt skön helg !
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  4. Så fint du har det på torpet!
    Och mycket snö har ni!
    Ha en fin helg!

    SvaraRadera
  5. Vilket mysigt torp. Jättefint! Kraaam Pia

    SvaraRadera
  6. Mysigt!

    Älskar den runda vita virkade mattan!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  7. Vilket underbart torp ni har, det måste vara mysigt att vistas där. Så fint du har gjort och så mysiga bilder du har tagit.
    Ha en bra vecka!
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  8. Förstår att det är nedräkning nu som gäller, har för mig att ni är där hela sommaren sen, och vem skulle inte mysa på torpet🤩ha de gott..

    SvaraRadera
  9. Jisses med snö ni har, här har vi ingen alls. Ert fina mysiga torp. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  10. Åh, så mysigt ni har på ert torp!
    Skönt med vedspis. Drivvedshyllan gillar jag också mycket.
    Hoppas att ni snart kan övernatta där!

    Kram Agneta

    SvaraRadera
  11. Ser verkligen mysigt ut! Fint när solen lyser in. Ja,det får vara nog med snö nu...ser fram emot våren.
    Vi har haft det mysigt i Järvsö med mycket skidåkning och trevliga kvällar i huset vi hyrde , vi kunde elda i kaminen och basta, mysigt värre!
    Men nu är jag hemma igen, i morrn väntar begravning i Hedemora...

    SvaraRadera