onsdag 5 april 2017

LITE TORP...

Idag visar jag lite bilder från torpet som ligger oss kärt om hjärtat ;). Här bor vi på somrarna...nästan hela sommaren ! Försöker att inreda med gamla och även ärvda saker, blandat med lite från loppisar !  I den gamla spisen eldar vi bara på vinter och vår. Lagar mat gör vi på en modernare spis.

På kontoret eller extra rummet som är ganska litet har vi bl.a den här ärvda gamla byrån. Tenn sakerna kommer från loppis.

...och här står även den här härligt patinerade stolen som vi hittat här på torpet, även korgen. Men täcket kommer från loppis...

...här stod jag i vardagsrummet och fotade in mot köket...draperiet är ett tjockt gammalt lakan...

...och detta skåp har alltid stått här på torpet...precis här ;)). Det var målat i grönt och vitt....men vi tog bort färgen (var skit jobbigt) men vi blev nöjda ;))...så här såg det ut ursprungligen. Skåpet är högt och jag tog tyvärr bara en bild på en liten del av det.

Dörren från hallen till köket är väl fin !...den har vi också tagit bort färgen på med en värmepistol...gillar det gamla låset ;))

Nu är det redan onsdag och helgen närmar sig...igen !...ska snart se Mästerkockarna...idag är det final och det ska bli spännande att se vem som vinner !!

Jag önskar er en trevlig helg !!!

Kram Bia !

11 kommentarer:

 1. Låter så mysigt att ha ett torp. Det ger så många minnen om barndomen och sommar. Det blir så charmigt med inredning med loppisfynd och personliga saker. Förstår att du ser fram emot kommande dagar och kvällar i denna mysiga stuga.
  Ha en fin helg!
  Kram RosMarie

  SvaraRadera
 2. Ni har ett helt fantastiskt smultronställe. Förstår att ni är otåliga att flytta ut! Hoppas ni får en riktigt fin sommar!

  Hade hoppats att Gillis skulle vinna! Han har varit min favorit länge!

  Ha det bra.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Skåpet som grönt och vitt tycker jag låter jättefint och fräscht!

  Fina bilder som vanligt och jättefin bild där du står och fotar mot köket.

  Svar: Härligt för dig med en resa, själv trivs jag bäst hemma. Längtar inte bort alls haha...men sån ä jag.
  Nu kommenterar jag från datorn för då kommer kommentaren in. Vet inte vad som hänt mobilen då det inte går att kommentera till vissa bloggar.

  Ha det gott å attans vad det blåser ute.

  Kramkram

  SvaraRadera
 4. Vilket fantastiskt fint torp!

  SvaraRadera
 5. Ja ett smultronställe...på alla sätt!
  Lördag och jag önskar dig en skön dag :)
  Kram Titti

  SvaraRadera
 6. Så mysigt ställe så jag förstår ni vill vara där så ofta ni kan <3

  SvaraRadera
 7. Så roligt att få se ett kära torp!!
  Du är duktig på att inreda och renovera möbler så att de får sitt rätta utseende. Trevlig helg//kram

  SvaraRadera
 8. Härliga bilder från ditt fina torp!!!
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Så härligt det ser ut och så fint med ärvda möbler, de passar verkligen in i detta fina torp. Förstår att ni är där så ofta ni kan, kan nästan känna lugnet där.
  Ha en härlig vecka!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 10. Det ser så mysigt ut i ditt fina torp! Jag gillar det stora skåpet, det rymmer mycket också förstår jag! Kul med alla ärvda och loppade saker, det passar bra i ett torp!
  Ha det fint!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 11. Så härligt att ha ett torp att åka till, känna lugnet och bara vara. Fint och mysigt har du inrett det också. Kramisar Tina

  SvaraRadera