måndag 31 juli 2017

SOMMAR OUTFIT OCH LOPPISFYND...

Hej på er !
Tänkte visa min nya outfit i sommar...en långklänning som jag gett ynka 59 kr på Ica Maxi...snöt den sista som var i xs!!...va, och den kunde jag ha som har gått upp i vikt! (känner jag)...måste vara en stor xs ;))....såå skön på och med ett härligt fall i klänningen ! En del av er har kanske sett klänningen på mig på instagram. Den ska iaf med på resan till Kreta i slutet av augusti ;). Jag är supernöjd med den och den blir nog en favorit !

Skorna från HM passar perfekt till och de hade jag sen tidigare , men har inte använt dem ännu...har inte funnits tillfälle. Lagom hög klack...snygga tycker jag ;))...

Väskan från Myrorna väntar på att bli använd, har haft den länge och ser ni vad den passar bra till klänningen ! Nästan samma gröna färg i väskan som klänningen...

...och ännu ett fynd för 50 kr från HM...men en kort modell...kommer att bli snyggt med vita skor (som jag köpte på Gran Canaria i våras)...har visat dem på instagram. Självklart passar det med svarta skor till också...eller mina röda !!!!

...så har jag köpt en ny tankini top...vill man sola kan man ju vika upp den bara ;)....superfin på !....den får göra sin debut på Kreta ;))

...och här visar jag mina senaste loppisfynd från Bönhamn på Höga kusten där det fanns en loppis (och den kunde jag ju inte gå förbi såklart, hihi...) 120 kr för både den gamla vågen och porslinsburken ;)...ett fynd tycker jag. Nu ser jag att fatet ligger lite snett, hehe...men det bjuder jag på :)

Jaa det är härligt här på torpet, men sommaren har inte varit som jag hade väntat mej väderleksmässigt...men det är inget man rår över, man får göra det bästa av situationen...några härliga dagar hav vi dock haft och några till ska vi få innan regnet kommer till helgen. Här blir det kräftskiva på torsdag, ska bli roligt och det har vi alltid här på torpet i augusti ;)...potatisvasen kommer från loppis men den har jag satt lite sommarblommor i och det blev fint på "ljugarbänken".

Ha en fin vecka vänner !
Kram från Bia !

14 kommentarer:

  1. Fina saker du köpt!

    Ja vilken underbar semester vi fick! Snart dags för er igen då!:)
    kram!

    SvaraRadera
  2. Vilket fynd... på Ica Maxi??? Ursnygg... och med de röda skorna till, grattis!

    Sommarkramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Vilka läckra fynd du har hittat! Du kommer att bli jättefin i dem! Visste inte att det fanns kläder på ICA Maxi! Kul också att hitta fynd på loppis!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  4. Härliga fynd...snygg klänning ( sett på instagram) och snygga skor som du passar fint i.

    Ha en fin onsdag och kram från mig och datorn

    SvaraRadera
  5. Snygg klänning! Kommer att sitta som en smäck:) Så härligt för er med eran inbokade solresa...Kan behövas efter den här sommaren kan man tycka:)Ha det bäst! kramiz

    SvaraRadera
  6. Jätte fin klänning. . .visste inte att Ica Maxi hade sådana kläder!!! Snygga skor som passar till!
    Den vågen gjorde du ett fynd på. . . brukar vara betydligt dyrare på loppisar. . . !!!
    Önskar dig en fin helg (Här regnar det tyvärr)!
    Kramis

    SvaraRadera
  7. Snygga fynd! Jag älskar röda skor, jag har slitit ut ett gäng under åren och vill alltid köpa fler! Kul med loppisfynd också. Jag har inte varit på en enda loppis i år, och min egen loppis håller jag på att packa ihop nu. Det som är kvar skänker jag till Pärlan som är en loppis som drivs av missionskyrkan. Blir skönt att bli av med allt överblivet!
    Ha det gott!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  8. Älskar lilla gröna väskan!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  9. Åh,så fina fynd ... ❤️
    Helt rätt det gäller att njuta & göra det bästaste man kan!

    /Kram

    SvaraRadera
  10. Förstår inte att du alltid hittar så mycket snyggt och billigt! Perfekt till resan!
    Jag har en likadan våg fast mera sliten. Är också lite besviken på den här sommaren, ingen riktig värme.
    Ha det så skönt på resan!

    Kram Agneta

    SvaraRadera
  11. Så himla fina saker och kläder :) Den prickiga klänningen är ju sååå söt. Är ju svag för prickar. Och alla gamla fina saker du hittat <3 Kram och ha en underbar dag :)

    SvaraRadera
  12. Fina klänningar, perfekt till varma dagar :)
    Fin fredag till dig.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  13. Tjusigt! Åhh så härligt med en Kretaresa...lova att visa massor av bilder sen. Saknar den ön :)
    Lördag igen, dags för vila!
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  14. Snygg outfit och härliga gamla grejer!
    Ha det bra!

    SvaraRadera