lördag 4 november 2017

LITE AV VARJE...

Hejsan !
Idag visar jag lite av varje. Inspirationen har inte kommit tillbaka riktigt ännu...men inlägg kommer ändå ;)). Den här väggbonaden är ganska nyköpt och jag har två st. fast i olika mönster. 

...och som jag skrivit förut så visar jag samma bilder (ungefär) på instagram (bia_hag) och här på bloggen...det blir lätt så. Ponchon och blekrosa kjolen är också ganska nya. Kjolen ska jag nog ha på dopet som vi ska på i början av dec. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska ha upp till...men det ordnar sig nog ;).

...lampan och ljuslyktan kommer från Åhléns...det var 70 % på utvalda saker...ja, ni vet hur det kan gå, hehe...så jag köpte skärmen och lyktan till en billig penning...lampfoten kommer från loppis.

Här är en ram som jag gillar mycket, man nyper fast bilderna...enkelt och smidigt. Lätt att byta ut. Här har jag lagt den ned för att ni lätt ska kunna se hur den ser ut. Den skall stå på bord och dyl. Inte hänga på vägg.

En ny bauta stor buddha har jag kommit över också...mannen gillar den inte men det gör jag, hihi...fast jag kan förstå om man inte gillar den också ;)...smaken är olika ;)...

...jaa nu har halva helgen gått...tiden går så fort tycker jag. Antar att många av er har tänt ljus på gravar och minneslundar , det har vi också. En helg för stillhet och eftertanke...att minnas sina nära och kära som gått bort lite extra ;))...

Ha nu en fortsatt trevlig helg !
Kram bia !

6 kommentarer:

 1. Idag känns det väldigt grått och inte alls som förra helgen, men det är väl den tiden nu. Det är kul att ändra lite hemma, då blir prylarna som nya.
  Kan inte förstå att mannen inte gillar buddhan, den är ju så söt... hihi.
  Ha en fortsatt bra helg!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker väggvepa du visar! Har sett dem lite överallt och de verkar populära!
  Så kul att få komma på dop! Du hittar säkert något som passar till.
  Snygga höstfärger!
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Snygg kjol med fin färg. Alltid roligt med lite familjehögtider. Vepan påminner lite om 70-talet och makraméperioden. Fin är den. Ledsen men jag tror jag håller med din man lite...hi hi...men pumpan var läcker.
  Ha en fin dag!
  RosMarie

  SvaraRadera
 4. Boa terde e feliz semana.

  SvaraRadera
 5. Alltid roligt att titta in hos dej. Märks inte på inlägget att du inte känner dej inspirerad, hoppas inspirationen kommer tillbaka.
  Önskar dej en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Väldigt fin väggbonad, hoppas inspirationen vänder åter, vet hur det är <3

  SvaraRadera