måndag 4 december 2017

LITE STÄMNINGSFULLT...

Tycker ni inte som jag att veckorna går fort !!?...snart är det jul vänner ! Har inte mycket bilder kvar i kameran, så nu får jag visa det jag har där, hihi...är nog dags att börja fota lite igen ! Problemet är bara att jag glömmer kameran nu när jag har instagram...men jag får väl skärpa mig !
Ljusstaken i gjutjärn är ny, gillar att den ser sliten ut ;)).

Gillar den här "jul renen "...men nu står den på soffbordet i vardagsrummet bland andra vita saker.

Har börjat julpynta...och varje dag kommer det upp något nytt...men i år ska jag dra ner på pyntet. Gillar mest granris, kottar, hyacinter och mossa, men en och annan tomtevätte får nog plats någonstans också, haha...stjärnor och stakar har jag
naturligtvis framme också ! Denna krans är dock fejk och den har jag satt upp på gamla takbiten jag hittat på torpet.

Här brinner ett rött ljus i koppen som jag gjort en ljusstake av. Nu ligger det mossa i den också ;)) Kottarna i formarna är borttagna...här går det undan ser ni !!

Det blir ett fint sken från ljuslyktan från Rusta. Bilderna är som sagt tagna för ett tag sedan så nu ser det inte likadant ut. Jag ändrar nämligen ofta. Och i jultider så blir det lite rött och vitt i köket tex.....och nu är det det...men röda hyacinter finns inte, hehe...så då fick det bli rosa eftersom jag vill känna doften av dem...vita doftar ju inte...och vet ni, jag har problem med att skriva under och förstora sista bilden så jag vet inte om den kommer med när jag publicerar inlägget. Men det är två rosa hyacinter som står på köksbordet. 
Jaa hörrni, det är kanske meningen att jag ska sluta blogga...jag har ingen hjälp att få idag så jag slutar här med att önska er en fin vecka !!

Kram bia !


7 kommentarer:

 1. Så många stämningsfulla bilder du visar. Önskar dig en fortsatt fin adventstid.

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Härliga adventsbilder från dej! Ja, visst går det snabbt och dagarna är sååå korta. Tycker mest det är kväll och natt hela tiden.
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Så fint du får det vännen <3 Mysigt nu men tiden går snabbt tycker jag. Ovanligt snabbt känns det som ;)
  Kram och ha e fin dag nu <3

  SvaraRadera
 4. Härligt att julpynta. . . .har börjat så smått jag oxå!!! :-) Det lyser så stämningsfullt med alla stakar o granar o girlanger. . .helst nu när det inte finns någon snö här! Men julhysterin ute i affärerna hoppar jag över!
  Önskar dig en fin onsdag vännen!
  Kramis

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder från ett julmysigt hem! Näää försvinn inte från bloggen, snart är jag nog själv kvar här ha ha! Insta är inte min grej alls, blir en sporadisk bild då o då, tycker flödet är för STORT där och inget att läsa men men...dock gillar jag insta för att leta inspiration :)
  Ha den bästa av fredagar!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Tiden går så fort.. snart är det jul, nyss var det sommar😄i morgon åker vi hem till vinter och julfix.. ha det gott.. krsmis

  SvaraRadera
 7. Så fint du har gjort, här har inga tomtar tittat ut ur vrårna än...
  Ha en bra vecka!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera