fredag 12 januari 2018

EN BLEK JANUARISOL...

Men oj vilken vinter vi har just nu, mycket snö och nästan 18 minus...precis som förr när man var barn ;)). Det är så vintern ska vara, men lite mildare kan det förstås få vara...och kylan ska ge med sig lite också...men solens svaga strålar lyser in så fint...och ljusare o ljusare blir det, så våren kommer...håll ut !

...här skiner den in på skänken...

...säga vad man vill om solen, men nog blir man glad av den i alla fall ;))...

...och här skiner den in så fridfullt i sovrummet...Barbiedockan är från 60-talet och teckningen har jag gjort för måånga år sedan...

...ja nog är solen svag, men vi behöver den. Idag går jag inte ut, möjligtvis en sväng ut på gården. För 18 minus är lite för mycket för att man ska vilja vara ute ett längre tag. Men om jag får välja så har jag hellre kallt än slask i januari månad....och bara det att man är på väg till våren känns hur bra som helst !!

Önskar er en trevlig helg !

10 kommentarer:

 1. Brrrr! Kallt men ändå mysigt med riktig vinter. Här är det gråaste grått och 0 gradigt. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Oj, så kallt ni har det! Men ni har i alla fall SOL! Här har varit grått hela veckan och mörkt, mörkt!
  Så fint att se solen lysa på dina fina saker!

  Hoppas att kylan släpper! Inget vidare att vara ute då!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. SÅ fint du har det! Och ja så härligt med sol!
  Ha en fin helg! Kram

  SvaraRadera
 4. Så härligt med riktigt vinter det kan vi inte skryta med här i södra delen av vårt avlånga land. Gillar dina bilder. Kram åse

  SvaraRadera
 5. Älskar solstrimmorna i dina bilder. De ger hopp om ljusare tider!
  Vi har också haft kallt, -18 i flera dar. Men nu är det -2 och mer behagligt. Solen är borta tyvärr... januarimoodet känns trögt som sirap.

  Ha en fortsatt fin helg.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Längtar så efter ljus, vi har haft pyttelite sol här typ ingen alls.

  Älskar gamla barbiedockor!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Har förstått att Sverige råkat ut för en köldknäpp. Förstår att du vill vara inne idag. Så är jag, det regnar i Spanien, men vattnet behövs för växtligheten och vattenreservoarerna.
  Njut av en skön innedag!

  SvaraRadera
 8. Vissa stunder kan jag känna viss avund över att ni har snö. Det blir så mycket ljusare och friskare. Här känns dagarna så grå och trista. Inte så ofta solen tittar fram. Så vackert när solen skiner på dina fina föremål. Hyllan är så fin där i solljuset.
  Ha det så gott!
  Kram RosMarie

  SvaraRadera
 9. Så härligt med sol, det är inte utan än att man längtar efter en solig dag. Men den kommer snart hoppas vi, här finns inte en gnutta snö... fast på tisdag skall det komma lite.
  Ha en bra vecka!
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 10. Mysigt när solens strålar letar sig in genom fönstret och värmer lite! Här har vi fått ett riktigt busväder nu med blåst, snö och minusgrader efter alla regniga dagar!!! Inget som man längtar efter precis. . . !!! :-(
  Ha det så bra vännen!
  Kram

  SvaraRadera