onsdag 25 januari 2017

KÖKET...

Hej !
Nu har jag dålig inspiration, men slänger in ett inlägg idag ändå...alltid har man något att skriva om. Så här ser det ut kring köksbordet just nu. Det ändras ofta. Har olika stolar kring bordet. Dessa tolvslå stolar gillar jag och dom har vi ärvt.

Den här är väl fin med  den lilla blomman på ryggstödet ;). Och som ni kanske märker så gillar jag den gamla lantliga stilen. 

 Går ju ofta på loppisar, även om det blir mer sällan nu. Har alldeles för mycket prylar, men den här lampan för 50 kr som jag hittade på Myrorna fick följa med hem. Men vet ni, den har redan tagits ner och nu sitter den vita lampan som ni ser på den första bilen där igen ;)...men det är ju lätt att sätta tillbaka den senare. Och kanske är det "ute" med café gardiner nu, men det struntar jag i, hihi...nu får dessa sitta uppe ett tag till. Byter säkert längre fram i vår/sommar ;).

Och jag har som många andra ljusslingor kvar...inte många men ett par iaf. Den här hänger på renhornet och lyser upp i kvällsmörkret.

Till sist ett citat :

Tacksam är den själ som är nöjd med det liv
den lever just nu. ;)
Benny Rosenqvist

Hoppas ni har det bra vänner och försök
leva i nuet...

Bia !

10 kommentarer:

 1. Jätte fina gamla stolar!! Det är ju så kul med ärvda saker o möbler. . . de "talar" nästan till en o har en helt annan innebörd än nya saker!!
  Ha en fin onsdag vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, det gäller att leva i nuet. Vi har just kommit hem till Sverige efter en fantastisk vecka i Puerto Rico, haft sån tur med vädret!
  Va roligt att du ska till Gran Canaria längre fram! "Dramaten" visst jag inte vad det var, var tvungen att googla,haha...men så perfekt att ha i huset! Ha det gott!!

  SvaraRadera
 3. Jag visste att dom fina stolarna kallas tolvslå.
  Nu blev jag ju nyfiken på varför=)) Måste kolla det.

  Citatet tycker jag om. För så är det ju.
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 4. Alltid roligt att se dina interiörbilder och dessutom i olika ljus.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Så fina stolar, snyggt med olika stolar vid bordet. Plockade ner ljusslingorna i helgen, lite synd är det för de lyser upp i mörkret.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 6. Mysigt du har det i köket! Åhh vad jag saknar att ha ett kök stort nog att sitta i :) Har ju inte det här i lustiga huset...
  Fint citat också, sant!
  ha en skön fredag och helg.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 7. Lite dålig inspiration jag också men igår gick jag runt med kameran här hemma och det blev allt lite bilder ;) Stort grattis, lite försenat, till dig! Kram Suss

  SvaraRadera
 8. Ibland blir det så med bloggandet. Man tänker, vad ska jag visa idag?
  Fina stolar, jag gillar ju också det mesta som är gammalt och lite nött.
  Ha en fin söndag!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 9. Mysigt och alltid roligt med förändring :)
  Kram Pia

  SvaraRadera
 10. I've just come over from Titti's blog and cannot find 'translate' so unfortunately cannot read your text, but I LOVE your painted chairs and the delicious orchid!

  SvaraRadera