torsdag 19 januari 2017

TORPET VÄNTAR PÅ OSS...

Tänk vad veckorna går fort...snart febr. och inte långt kvar till våren...idag får ni se lite bilder från vårt mysiga torp. En gammal vedspis i köket som vi eldar i på vår och höst...vi ska åka ut och vara där någon helg i vår när vädret är soligt och fint ;))...

Nu är vi i vardagsrummet. Byrån är ärvd, likaså spegeln. Passar väldigt bra ihop tycker jag ;).

Nu är vi i köket igen....inga blommor i fönstret. På sommaren har jag Mårbacka pelargoner där för det mesta. 

Det här är lilla fönstret ovanför diskbänken. Här är det mysigt att stå och se ut när man diskar. Rådjuren springer nära och ibland ända in på gården ;).

Favorit skåpet som stod kvar här i köket när vi tog över det. Vi har slipat bort färgen med värme pistol, ett jädrans jobb var det ! Och jag gillar det mycket...

Och här i kökssoffan sitter man och myser. Även soffan är ärvd. Bordet är utdragsbart så här ryms vi många...men för det mesta vill vi ju sitta utomhus och äta på sommaren ;) Köket är stort och jag skulle vilja ha någon slags köksö där, men inte för stort, får se hur det blir ;)...

Det var allt för den här gången, hoppas vi ses snart igen !!

TJINGELING !!

12 kommentarer:

 1. Helt underbart torp, ser sååå mysigt ut både inomhus och det verkar vara fint utanför också med härlig natur.
  Tack för att du ville dela med dig av din torplycka !

  Önskar dig en fin resterande vecka med en TREVLIG HELG !
  Kram från Marie

  SvaraRadera
 2. Så fint det är i ditt torp! Visst är det en härlig känsla att ha ett torp som väntar på en och att sommaren nästan sitter i väggarna trots att det är vinter. Så känns det för mej trots att jag numera har det så nära.
  Önskar dej en skön fredag och helg! Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Det ser jättemysigt ut i ditt torp! Så härligt att ha torpet för er och inte har ni så långt dit heller, om jag förstått det rätt. Skåpet är jättefint och vilken bra förvaring också!
  Snart är det vår och du får åka till torpet och elda i vedspisen. Förstår att du längtar Bia!
  Trevlig helg!
  Kramar, Ann

  SvaraRadera
 4. Vilken lycka med torpet och du visar så mysiga bilder. Lycka också med att kunna elda i en vedspis, det hör liksom till.
  Och skåpet, en dröm!

  Trevlig helg!
  Kramar /Cia

  SvaraRadera
 5. Ja nu längtar jag till våren och solens strålar som värmen en. :)

  Trevlig helg!
  Kraam, Ina

  SvaraRadera
 6. Åh så himla mysigt!! Vilket charmigt torp du/ni har, helt underbart. Förstår att du längtar till våren så du kan åka dit med nära och kära. Jättefina möbler också, passar perfekt in i miljön!

  Kramar aka

  SvaraRadera
 7. Förstår att ni längtar till torpet, så fint ni har det. Så många fina saker och möbler, passar perfekt i ert fina torp.
  Ha en brandag!
  Birgitta

  SvaraRadera
 8. Tack för titten i ditt fina torp. Gillar vedspisen och den är en bra värmekälla=)Såklart passar byrån och spegeln ihop. Gillar även det gamla skåpet. Ha en riktigt mysig Söndag🤗🤗Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack för titten !
   Har försökt komma in på din blogg,men det verkar inte stämma med dem jag har sett på internet . Har klickat på din bild men det funkar inte. Ha det gott !
   Kram

   Radera
 9. Tack för titten i ditt fina torp. Gillar vedspisen och den är en bra värmekälla=)Såklart passar byrån och spegeln ihop. Gillar även det gamla skåpet. Ha en riktigt mysig Söndag🤗🤗Kram

  SvaraRadera
 10. Mysigt torp ni har kan förstå att ni trivs!
  Hoppas du har fint vinterväder!
  Söndagskram från mig1

  SvaraRadera
 11. Vilket underbart ställe, jag förstår att du längtar! Jag är såå avundsjuk!! Är det ett ställe där ni kan bo när ni blir pensionärer?

  En ny fin vecka önskar jag dig.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera